Seminarium 3 maj tema – framtidens industri

http://technetwork.se/wp-content/uploads/2017/04/industri.png

Är ditt företag verksamt inom tillverkande och/eller bearbetande industri eller inom informations- och kommunikationsteknik?

Välkommen till Framtidens industri, det fjärde seminariet i en seminarieserie inom smart produktion och industri 4.0. Här bjuder vi på inspirerande, intressanta och engagerade föreläsningar i en vacker miljö, med god mat och spännande möten.

När: Onsdag 3 maj 09.00 – 14.00 inklusive lite längre lunch
Var: Eriksberg Vilt och Natur nära Åryd, Karlshamns kommun

Program
9.00 – 9.30 Registrering och fika

9.30 – 10.30 Att ställa företag i hållbarhetens tjänst är inte bara nödvändigt – det är också roligare, mer konkurrenskraftigt och lättare än alla andra alternativ.
Karl-Henrik Robért, Professor i strategisk hållbar utveckling, bl a grundare av Det Naturliga Steget, har fått flera prestigefyllda internationella priser för sitt arbete och flera utmärkelser.

10.30-11.00 Grundläggande säkerhet ur ett affärsmässigt perspektiv.
Många pratar om hur viktigt det är med säkerhet i it-system, men vad kan man egentligen göra? Finns det något direkt affärsmässigt motiv till att lägga tid och pengar på frågan? Nils Thulin, expert på strategiska säkerhetsfrågor med erfarenhet från både försvaret och det privata näringslivet.

Bensträckare

11.15 – 12.15 Framtiden är inte vad den varit
Nicklas Bergman, entrepreneur, tech investor, futurist.

12.15 – 14.00 Lunch (cirkatid)

Seminariet är kostnadsfritt, men om du anmält dig utan att avboka och inte dyker upp, fakturerar vi 400 SEK. Anmäl dig senast 28 april.

Om du undrar över något – kontakta:
Elisabeth Landén, Region Blekinge, 0455-30 50 11, elisabeth.landen@regionblekinge.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *